luni, 20 iunie 2011

Ce este Google AdWords?

GOOGLE ADWORDS este un serviciu PPC care permite crearea si afisarea anunturilor. Este o forma de publicitate rapida care aduce o vizibilitate maxima chiar din prima zi de campanie. Google Adwords este un sistem de publicitate online prin care clientul plateste doar atunci cand o persoana i-a vizitat pagina.
O campanie adwords foarte bine optimizata inseamna:
- cuvinte cheie care descriu produsul promovat;
- reclame scurte si la obiect care contin beneficiile produsului promovat;
- oferte, mesaje de tip call to action;
- pagina unde ajunge vizitatorul dupa ce dat click pe reclama are legatura foarte stransa cu acele cuvinte cheie cautate de vizitator si reclama text.

Avantajele Adwords:

Reclama ta apare doar cand o persoana este in cautare de produsul/serviciul tau. O campanie Adwords construita corect are target-are maxima!Nu doar ca nu faci publicitate persoanelor ce nu sunt interesate  de promo, (cum e prin schimb/cumparare de banner-e, cumpare de link-uri, etc) insa  produsul/serviciul tau este afisat exact la momentul solicitat de client.Poti modifica reclama ta foarte usor iar modificarile sunt facute in cateva secunde. De exemplu daca promovezi un magazin si apare o oferta, aceasta se poate adauga instant.
Fiecare leu cheltuit inseamna un potential client pe site-ul tau. Platesti doar atunci cand o persoana este direct interesata de produsul pe care il promovezi. Se poate opta si pentru plata pe afisare, insa in acest context, analiza traficului este mai dificil de analizat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu