sâmbătă, 18 decembrie 2010

Yahoo! închide Delicious, Yahoo! Buzz, MyBlogLog şi AltaVista

Yahoo! , cel mai mare portal web din SUA a anunțat recent că o să închidă mai multe site-uri și servicii, după ce nu cu mult timp în urmă a anunțat că va renunța la 600 de angajați. Se pare că actuala criză economică a lovit și această companie.

În timp ce alte portaluri se dezvoltă și își măresc pe zi ce trece numărul de utilizatori (vezi Facebook), Yahoo! are probleme și s-a decis să renunțe la unele servicii care nu le sunt profitabile, cum este si Delicious, Yahoo Buzz, MyBlogLog și AltaVista, cel puțin așa susțin gurile rele.

Deși acestea sunt doar niște zvonuri, că ar fi pe lista cea neagră, confirmarea de închidere a venit din partea companiei Yahoo! doar pentru Yahoo Buzz. Rămâne de văzut dacă ne luăm la revedere încet încet și de la Delicious și de la celelalte site-uri. Tot ce ne rămâne de făcut este să sperăm ca respectiva listă neagră să devina din nou albă.

Sursa: http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/yahoo-inchide-delicious-yahoo-buzz-mybloglog-si-altavista-142410.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu