miercuri, 13 iunie 2012

online si la medicamente


            Webfarm Elixir- farmacie online care face parte din grupul de farmacii Elixir.
Sediul se află în Cluj, Str. Fabricii Nr. 5, 400620 cu program de luni până vineri între orele: 9:00 - 18:00

           Prezintă o gamă variată de produse dermato-cosmetice , vitamine şi suplimente nutritive, produse naturiste şi organice, medicamente care nu necesită prescripţie medicală dar şi produse tehnico-medicale.

            Livrarea se face la domiciliu , iar pentru clienţii din Cluj-Napoca livrarea este gratuită. Pentru restul oraşelor din ţară transportul costă 10 lei indiferent de numărul de kilometri , iar pentru o comandă peste 300 de lei , transportul va fi gratuit. Comenzile sunt  preluate de un farmacist şi apoi sunt aduse la domiciliul clientului de către un şofer angajat al firmei
Se poate comanda online, sau direct , sunând la numărul de telefon de pe site. Nu este obligatoriu să-ţi creezi cont la ei, însă  avantajul acestuia este de a fi în baza lor de date fără a se completa formularul la fiecare achiziţie. Modalitatea de plată poate fi ramburs (plata la sosirea curierului) sau online.

       Un beneficiu al  site-ul este rapiditatea în  căutare a produselor: după denumirea produselor, producătorului sau după afecţiuni.De exemplu la o afecţiune de “căderea părului” site-ul recomandă atât o varietate de şampoane, fiole tratament, cât şi adjuvante pe cale orală.

        Alte  avantaje al site-ului sunt “ dicţionarul”  (unde sunt explicate atât subtanţe active ale produselor, cât şi diagnostice)  şi chat-ul unde poti cere sfaturi direct  farmacistului.
Produsele au acelaşi preţ ca în farmacie, iar dacă sunt comandate până în ora 18 vor fi livrate în aceeaşi zi.

          Farmacia este inregistrată la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).
Aşadar, s-a depăşit bariera distantă, în acest fel farmaciile reusesc a fi mai aproape de clienţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu