duminică, 14 noiembrie 2010

Yahoo Messenger pe iPhone

Tehnologia evoluează, iar firmele încearcă să vină cu ceva nou tot timpul. Un astfel de exemplu este și Yahoo! Care s-a gândit să-și extindă serviciile și să nu fie utilizate doar prin intermediul calculatorului personal ci și prin intermediul telefonului mobil, în special iPhone.

Știm cu toții că Yahoo Messenger poate fi folosit atât pentru a comunica în scris, cât și pentru a suna gratuit prietenii din listă sau pentru videochat, în cazul în care avem webcam instalat. Noua versiune de Yahoo Messenger oferă posibilitatea utilizatorilor de a efectua apeluri video prin cenexiunile 3G sau Wi-Fi.

Prin intermediul noului Yahoo Messenger se pot efectua apeluri video între un iPhone și un telefon care utilizează sistemul Android sau între iPhone și calculator. Acest lucru presupune desigur să deții un iPhone. Eu personal nu dețin un astfel de telefon, dar mi se pare foarte interesant și dacă aș avea, aș folosi cu siguranță Messengerul pentru a comunica cu prietenii din listă.

Un alt lucru interesant este că aplicația suportă multitasking, ceea ce înseamnă că putem lucra cu alte aplicații pe iPhone, în timp ce Messengerul rulează în background. E un lucru interesant și util pentru cei care dețin un astfel de telefon și care doresc să comunice cu prietenii nu doar prin intermediul calculatorului.


Sursa:

http://www.gsmland.ro/stire-yahoo_messenger_cu_video_chat_pentru_iphone-1343

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu