duminică, 1 ianuarie 2012

SUPERMARKET ONLINE cu livrarea la domiciliu in Brasov

In sfarsit, pentru cei care urasc mersul la cumparaturi si in general supermarketurile, a aparut primul supermarket online in Brasov. Acesta se numeste aprozarulmeu.ro si este activ din data de 2 decembrie a anului ce tocmai a trecut. Tinand cont de timpul liber tot mai putin pe care il are toata lumea, dar si a stresului cotidian si lipsa de interes in a merge la cumparaturi, am putea considera un lucru foarte bun acesta. De ce sa ne mai obosim sa piedem timp pentru mersul la cumparaturi, sa mai cheltuim bani si pe benzina, cand toate astea le-ar putea face altcineva, intr-un timp relativ scurt, aproximativ 24 de ore. Este clar ca preturile vor fi putin mai mari decat in supermarketurile obisnuite, dar pentru cei care vor apela la aceste servicii este evident ca si veniturile vor fi pe masura.

Acest aprozar online este destinat atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Are orarul de functionare incepand de la 08.00 dimineata pana la 21.30 seara, este deschis mai mult decat unele supermarketuri. A reusit se pare deja sa isi creeze o baza de clienti, iar daca acesti clienti sunt multumiti, cu siguranta se vor lauda si la prietenii lor pe facebook ce cumparaturi “minunate” au reusit sa faca doar miscand din degete pe tastatura si introducand desigur datele cardului pentru a face plata. Site-ul este usor de utilizat pentru toata lumea, este construit pe o platforma moderna, are o structura clara, este impartit pe categorii si subcategorii de produse. Comanda se realizeaza foarte usor, este validata ulterior de un operator telefonic si insotita de documente aferente, factura si chitanta. Functioneaza pe principiul “Totul la tine acasa”, livreaza peste 3500 de produse: alimentare, nealimentare, papetarie, produse de igiena, ingrijire personala, ingrijirea copilului, detergenti, hrana de animale, bauturi alcoolice etc. Diversitatea produselor de pe site este mare, nu exista doar un tip de ciocolata sau de faina, ci avem intr-adevar de unde alege. Singura conditie este de a face o comanda de minim 50 de lei pentru persoanele care dau comanda din Brasov, si minim 100 lei pentru cei din afara Brasovului, si care se incadreaza in acele localitati in care acestia livreaza.

Consider ca in Brasov deocamdata va functiona mai lent aceasta afacere datorita lipsei de incredere pe care o poti acorda unui astfel de “magazin online”, chiar daca produsele comercializate sunt cele pe care le cumparam mereu din supermarketuri. Simtul tactil dispare atunci cand alegi produsul si astfel cred ca se pierde si increderea in acel produs, si calitatea lui poate deveni indoielnica sau termenul de valabilitate expirat daca nu il poti vedea atunci cand il cumperi. In viitor cred ca va fi folosit de tot mai multe persoane, din comoditate sau pur si simplu pentru ca nu vor mai avea incotro,nemaiavand timp, va fi o metoda de a ne usura viata, asa cum internetul in general a venit in ajutorul nostru, a usurat modul de a comunica intre noi dar si viata prin tot ceea ce ofera el, si rapiditatea cu care se poate comunica, cumpara un produs sau afla o informatie.

Cred ca acest gen de afacere se va dezvolta atat de mult in viitor incat vor disparea toate magazinele de cartier, va fi atat de comod doar sa dam cateva click-uri si produsele sa fie la noi acasa intr-o zi, incat mersul pana la blocul vecin pentru a cumpara ceva va fi deja de domeniul trecutului.

Un comentariu:

  1. Page not available. :( Caut de ani buni un supermarket online cu plata online si livrare in judetul Brasov. N-am gasit inca. Multe au plata la livrare sau nu livreaza mai departe de Ilfov. Romania e in top 10 mondial ca viteza de conectare la internet, dar in afara de descarcat ilegal filme si muzica nu ai ce sa faci cu viteza de internet.

    RăspundețiȘtergere