duminică, 28 noiembrie 2010

Yahoo.ro afectat de criza economică

La începutul anului 2008, se purtau discuții privind lansarea portalului de Yahoo! și în Romania. Pe atunci, Bobby Voicu era desemnat reprezentantul comunității Yahoo! în România. Obiectivul lui era de a lansa acest portal în toamna anului 2008. Ce s-a întâmplat?...Ei bine, a venit criza...În februarie anul 2009, Bobby Voicu a anunțat că nu mai reprezintă Yahoo! în țară.

Însă să nu credeți că proiectul s-a oprit aici. El a fost reluat anul acesta și se dorește ca portalul românesc de Yahoo! să fie lansat la începutul anului 2011. În prezent se caută un manager de conținut, care spre deosebire de Bobby Voicu să fie mai degrabă un “supervizor” al conținutului în limba română, o persoană care să selecteze conținutul relevant pentru români, mai degrabă decât un liant între comunitatea românească Yahoo! și companie. Însă nu vă închipuți că portalul ne va uimi prin complexitatea lui. Dimpotrivă, portalul yahoo.ro va fi o versiune simplă, “light” , așa ca pentru români, care nu o să conțină multe baze de date, cum ar fi cataloage detaliate cu prețuri la mașini în România. Personal, acest lucru m-a făcut extrem de curioasă și astept cu nerăbdare să se lanseze portalul românesc să văd ce anume va conține mai exact și cât de “light” va fi.


Sursa:

http://economie.hotnews.ro/stiri-it-8002187-portalul-romanesc-yahoo-trebui-lanseze-inceput-2011-prezent-cauta-supervizor-pentru-continutul-romana.htm



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu