luni, 17 ianuarie 2011

3D, nivelul urmator in materie de jocuri


Jocurile 3D au devenit in ultimul timp preferatele utilizatorilor pentru ca ofera posibilitatea de identificare cu personajul si de patrundere in acea lume virtuala.

Jocurile 3D necesita insa o cheltuiala in plus fata de jocurile video normale, intrucat pentru a putea juca astfel de jocuri un utilizator are nevoie de o placa video 3D, un ecran 3D si ochelari 3D.

Aparitia acestor jocuri ofera o sansa de crestere a vanzarilor pentru producatorii de televizoare si monitoare 3D. Acestia sustin dezvoltarea jocurilor 3D, prin crearea unor softuri si tehnologii, care ajuta la claritatea si luminozitatea imaginii,sau ochelari cu brate reglabile care impiedica patrunderea luminii.

Parerile producatorilor de jocuri video despre tehnologia 3D sunt impartite.Cei de la Nintendo spun ca nu au incredere in aceasta tehnologie si nu cred ca se va impune in fata jocurilor video normale, in timp ce Sony este dispus sa investeasca masiv in dezvoltarea tehnologiei.

Personal cred ca pentru cei pasionati, jocurile 3D sunt mult mai captivante, iar pentru producatori sunt o sursa importanta pentru majorarea vanzarilor in anii urmatori.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu