miercuri, 19 ianuarie 2011

Preţul lui BMW Seria 6 Cabrio în USA


"Marele cabriolet BMW Seria 6, în versiunea 650i, şi-a anunţat preţurile de comercializare cu ocazia Salonului Auto Detroit 2011.

Chiar de la începutul Salonului Auto Detroit 2011, fanii maşinilor bavareze au aflat cât costă noul BMW Seria 6, pe piaţa din USA. Astfel, versiunea BMW 650i Cabrio are un preţ de pornire de 91.375 USD , dar deja vorbim de o listă de aşteptare de câteva luni pentru marele cabriolet BMW.

Dincoace de ocean, lucrurile nu mai stau aşa de bine. Unii dealeri independenţi acceptă deja comenzi pentru BMW Seria 6 Cabrio - este vorba de versiunea cu specificaţii americane. Preţurile de pornire, fără taxe, sunt de peste 100.000 euro, iar, în Germania, un BMW 650i Convertible nou reclamă un cec minimum 120.000 euro."

Este evidentiata aici diferenta de pret pe care europenii o platesc in plus fata de tarile nord americane pentru o masina identica BMW seria 6 Cabrio si nu numai.

Personal consider ca aceasta diferenta de pret ar putea fi cauzata de faptul ca pe piata auto americana competitia este mult mai mare decat in Europa.

Alt motiv ar fi faptul ca americanii stiu ce vor si nu accepta sa dea bani multi pe o masina, daca pot da mai putini. Ei decid mersul pietei, pe cand la noi piata e dominata de companiile auto europene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu