joi, 3 februarie 2011

Erste Bank si OMV finanteaza 30 de burse in Romania, in valoare totala de peste un milion de euro

O investitie de o asemenea amploare este mai mult decat binevenita pentru tineretul din Romania. Cei care au calitatile necesare pentru a deveni un antreprenor bun sau un manager de exceptie si nu au posibilitati financiare pentru a putea studia si acumula informatiile necesare pentru a devenii ceea ce si-au propus, au aceasta posibilitate, aceasta bursa in valoare de 35.000 de euro.
Mi se pare un lucru foarte bun si util, sa investeti in tineretul cu potential. Tinerii au de partea lor, entuziasmul, dorinta de reusita si afirmare, sunt mult mai receptivi la tot ce este nou. Tinerii au nevoie de putina sustinere si incredere pentru a se putea dezvolta, investirea in personal este un lucru foarte benefic.
Cele doua firme austriece, Erste Bank si OMV sunt foarte bine situate pe piata romaneasca, Erste Bank a castigat licitatia pentru achizitionarea BCR-ului si OMV a cumparat pachetul majoritat al Petrom-ului, un simbol al ecomoniei si industriei romanesti. Se pare ca numai o mentalitate occidentala se poate gandi sa investeasca in tineri, nicio firma romanesca nu a realizat acest lucru sau macar sa fii incercat. Romanii sunt mult prea concentrati pe obiective pe termen scurt, pe reducerea costurilor si exclud din start investitii pe partea de instruierea si pregatirea angajatilor.
Aceste burse iti acorda sansa sa studiezi la una dintre cele mai prestigiose universitati de profil din Europa, pentru multi poate fii o sansa unica...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu