marți, 23 noiembrie 2010

PUBLICITATEA ONLINE

Site-ul este un concept nou pe piata de publicitate online din Romania.Acesta ofera informatii diverse despre publicitate, statistici si clasamente ai principalilor furnizori de pe piata de advertising. pe masura ce timpul trece aceasta noua metoda de publicitate va creste.
In urma unor studii facute rezulatele arata ca publicitatea online continua sa se dezvolte pentru ca este flexibila,masurabila,si pentru ca ofera o rentabilitate a investitiei mare.
Marketerii se asteapta ca anul acesta publicitatea online sa creasca cu 7,6%,iar in 2011 cu 15%. La nivel mondial piata de publicitate pe Internet este de aproximativ 36,2 miliarde de euro.
Desi publicitate online creste,foarte multi din proprietarii site-urilor intalnesc mici probleme.Ei cred ca o data cu publicarea site-ului toate problemele legate de publicitatea online sau sfarsit,insa nu este deloc asa. spre ex un site trebuie sa aiba cati mai multi vizitatori ca sa poata aduce beneficii proprietarului .Dupa cum bine stim un site fara vizitatori este un site "mort:".
Pentru ca siteu-rile sa fie utilizate de cati mai multi utilizatori putem recurge la urmatoarele metode de promovare gratuita a unu site:
1.inscriere gratuita in directoare web;
2.publicarea de articole in directoare de articole;
3.publicare anunturi gratuite pe siteurile de anunturi gratuite;
4.piblicarea de comunicate de presa pe siteurile de profil;
5.schimb de legaturi cu alte siteuri din domenii inrudite cu siteul tau;
6.creare blog de specialitate in care sa vorbesti despre serv oferite pe siteul tau si nu numai;


http://www.wall-street.ro/articol/Marketing-PR/75374/Studiu-Publicitatea-online-va-creste-cu-7-6-in-2010.html
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu