luni, 22 noiembrie 2010

YAHOO! pregătește cel mai mare update din ultimii ani

Știm cu toții că pe lângă site-urile de socializare și motoarele de căutare, e-mail-ul este o altă formă de promovare pe internet, dar pentru ca promovarea noastră să fie într-adevăr eficientă trebuie să combinăm aceste metode, astfel încât mesajul nostru să ajungă peste tot unde ne dorim.

Pe ideea aceasta au mers și cei de la Yahoo! care vor să lanseze “cel mai mare update de la cel din 2005” al serviciului de e-mail, pentru că, după spusele lor, oamenii nu mai petrec așa de mult timp pe e-mail. Că doar ce să și facem? Intrăm, ne verificăm mail-ul și apoi ne deconectăm. În rest ne ocupăm timpul cu Facebook, Twitter și alte site-uri mult mai interesante. Nu-i așa?

Ei și cei de la Yahoo sunt de aceeași părere și s-au gândit să ne ușureze munca, altfel destul de grea, și să dezvolte un sistem de comunicare mai compatibil cu rețelele sociale. Asta înseamnă că utilizatorii vor putea să posteze update-uri la conturile de Facebook și Twitter fără să părăsească contul de Yahoo. Și asta nu e tot. Cei de la Yahoo susțin că update-urile lor vor îmbunătăți serviciu de e-mail, iar informațiile vor fi transmise de 2 ori mai rapid decât cele transmise prin Gmail.

Întrebarea mea e: În cât timp credeți că își vor îmbunătăți și cei de la Google serviciul de e-mail, astfel încât să fie de 2 ori mai rapid decât cel de la Yahoo?.. Asta e o batalie, după părerea mea, care nu are sfarsit, dar până una, alta nici nu vrem să aibă, pentru că totul este în favoarea noastră, a utilizatorilor.


Sursa: http://www.bbc.co.uk/news/technology-11624822

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu