duminică, 21 noiembrie 2010

Primele reclame 3D la televiziunea romaneasca

Initial au fost fratii Lumiere- consideraţi inventatorii primului aparat de filmat şi a primului aparat de proiectie cinematografica, acestia au aprins imaginatia planetei cu imaginile lor miscatoare, dupa alte cateva zeci de ani a aparut televizorul alb negru....apoi color...si ...de curand.... Reclama 3D la TV.


Compania Agrana a lansat de curand....mai precis pe 13 noiembrie... in premiera pe piata romaneasca primele spoturi comerciale 3D. Noile spoturi promoveaza brandul Margaritar (Margaritar Brun de Mauritius si Margaritar Zahar Cristal).


In Romania tehnologia 3D este folosita inca din anul 2008. Primul spot publicitar in format 3D a fost rulat in cinematografele din Romania: Bucuresti, Iasi, Timisoara. Cluj..... in luna aprilie si promova Compania New Age Media- realizeaza site-uri de prezentare statice si dinamice, magazine virtuale si grafica DTP & print pentru persoane fizice si juridice din Romania si de peste hotare, insa prima reclama 3D pentru un produs din Romania care este prezentat la Tv este realizata pentru zaharul Margaritar.

Campania de promovare a acestui spot a fost sustinuta prin oferirea de ochelari 3D impreuna cu diferite publicatii de reviste sau daca se achizitiona zaharul Margaritar.....firma oferind publicului dornic de a viziona aceasta reclama - ochelari 3D care te ajuta sa vezi reclama pe ori ce tip de televizor.....in lispa televizorului cu sistem 3D .

Ma intreb insa, dintre cei care nu au televizoare cu sistem 3D.....si cred ca sunt destul de multi... cati au "fugit" dupa acesti ochelari in momentul cand au auzit ca urmeaza aceasta reclama....sau au asezat strategic ochelarii langa televizor ....sa fie siguri ca ii au la indemana cand incepe reclama.

Eu cred k asta este inca o stategie de a face mult "buzz" - oricum ca o concluzie....o idei originala de a se promova......lumea a vorbit despre asta .....ceea ce a adus poate un plus brandului...Margaritar.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu