joi, 19 ianuarie 2012

Strategii si tehnici de promovare online folosite in domeniul serviciilor recreative de parasutism


6.Publicitatea prin intermediul discutiilor pe cel mai mare forum de profil

FÓRUM, forumuri, s.n. Adunare, întrunire (de mare amploare şi importanţă). Din lat., fr. forum." ... dar sunt sigura ca aceasta definitie o cunoasteti.

          Acest tip de promovare este extrem de eficienta, dar si extrem de greu de realizat . Promovarea in forumuri presupune postarea de comentarii , discutii , propunerea de subiecte de discutii in care sa se introduca si adresa site-ului vizat  spre promovare . Este foarte dificil deoarece nu se poate intra pur si simplu pe un forum si sa faci reclama la un site pentru ca  in cel mai caz vei fi dat  afara  si  se va sterge ce ai scris tu, iar in cel mai rau caz vor aparea comentarii rautacioase si foarte colorate la adresa site-ului promovat si se risca ca oricine cauta vreodata adresa site-ului pe internet sa dea si peste aceste comentarii defaimatoare. O promovare pe forumuri, daca nu este facuta la modul serios, poate distruge site-ul vizat.

            Cel mai mare forum de parasutism, care are un administrator roman este cu siguranta romskydivers.com “ locul parasutistilor de pretutindeni”. Acest forum are in jur de 300 de utilizatori inregistrati si in jur de 9000 de articole postate.
            Cum isi fac cei de la Scoala de parasutism Tnt Brothers reclama pe forum? Simplu, in afara de anunturile zilelor de zbor sau a diferitelor evenimente, se mai poate folosi si semnatura, care este o reclama foarte utila. Ori de cate ori unul din membrii firmei participa, lamureste sau sfatuieste un parasutist  pe marginea unei discutii la sfarsitul articolului acesta are semnatura sa care include si date despre firma, cum ar fi: web site, adresa, contact, etc. Ceea ce este foarte interesant la acest tip de reclama este ca nu este perceputa ca si reclama efectiva de foarte multi dintre noi. De asemenea ei folosesc forumul adesea pentru a face invitatii, promotii si anunturi, cum ar fi:
Deschiderea noului sezon!
Reply with quote
TNT Brothers DZ va asteapta in weekend'ul 9 - 10 aprilie pentru deschiderea oficiala a sezonului de zbor! 
Pentru programari: 0724myjump (0724 695 867) - Bianca Mitran

_________________
www.tnt-brothers.ro 
bianca@tnt-brothers.ro

Cateva locuri libere la solo jumperi pt maine. Care se mai baga? Smile 0724 myjump (0724 695 867) pentru programari

_________________
www.tnt-brothers.ro 
bianca@tnt-brothers.ro
Importanta unui forum este mare, cum de altfel si amploarea trebuie sa fie mare.
Partea extraordinara a acestui tip de reclama este ca loveste exact acolo unde doreste firma, in segmentul tinta al acesteia: parasutistii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu