joi, 6 ianuarie 2011

Campanie de comunicare pentru asigurarea locuintelor


Generali Asigurari deruleaza o ampla campanie de comunicare pentru sustinerea asigurarii locuintelor

Generali Asigurari a lansat campania promotionala dedicata politei de asigurare de locuinta – Eurocasa Completa Plus, prin care clientii pot beneficia de o reducere de pana la 20% (in functie de zona seismica unde se afla imobilul asigurat), in perioada 01.12.2010- 20.02.2011

Eurocasa Completa Plus este o asigurare care ofera protectie impotriva unei game variate de riscuri de la incendiu, trasnet, explozie, lovirea locuintei de catre vehicule rutiere sau caderea aparatelor de zbor pana la acte de vandalism sau evenimente socio-politice, precum si cele trei riscuri cerute de catre stat.

Promotia este sustinuta de o ampla campanie de comunicare, cu sustinere media. Obiectivele campaniei urmaresc informarea cu privire la utilitatea unei asigurari facultative, prin explicarea detaliata a riscurilor acoperite, precum si excluderea perceptiei de pret mare, prin exemple de cost.

“In urma efectuarii unui calcul simplu pentru polita de locuinta Generali, clientul va realiza ca doar cu, de exemplu, 1 leu/zi isi poate proteja casa impotriva unei game extrem de variate de riscuri. Pentru toti cei care doresc sa verifice cat i-ar costa o astfel de asigurare completa, am dezvoltat pe platforma web,www.generali.ro, o aplicatie prin care in maximum un minut clientul poate afla tariful anual al asigurarii propriei locuinte”, a declarat Daniela Dimitriu, Head of Marketing & PR Generali Asigurari.

In opinia mea toti romanii ar trebui sa aiba o asigurare de locuinta. Casa ta este locul care te defineste si te relaxeaza, unde te simti in siguranta si esti alaturi de cei dragi. Generali Asigurari si-a dat seama de acste lucru. Cu Generali asigurari cred ca poti avea casa pe maini bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu