miercuri, 5 ianuarie 2011

Take That, cele mai mari vânzări din toate timpurile pe Amazon


(Take That - Take That Top Amazon's Music List) Acesta este titlul de pe site-ul www.contactmusic.com din cadrul stirilor din ultima zi a anului trecut.

Precum spune si articolul, Take That detine cele mai mai vanzari de pe site-ul Amazon, pe locul 2 fiind urmati de The Beatles si pe locul 3 de Michael Jackson.
Ce inseamna asta?
1. atat promovarea trupei (prin reunirea trupei si revenirea lui Robbie Williams in formatie) cat si promovarea turneului ce urmeaza sa aibe loc in Marea Britanie, Irlanda, Italia, Danemarca, Olanda şi Germania.
2. promovarea site-ului Amazon, in primul rand prin reusita propusa sau intamplatoare, iar in al doilea rand prin postarea articolelor (in mass media, pe internet) ce contin aceasta informatie - in toata lumea.
Astfel, toata lumea are de castigat: de la trupa care detine locul I in vanzarile de bilete, detinatorii biletelor, ziaristi, pana la detinatorii site-urilor de stiri/evenimente mondene.

concluzia: 1. marketingul este pretutindeni
2. in marketing, traim unii pentru ceilalti

Este astfel un mod bun de a promova orice activitate prin intermediul internetului, avand in vedere faptul ca majoritatea timpului ni-l petrecem in fata calculatoarelor.


http://www.contactmusic.com/news.nsf/story/take-that-top-amazons-music-list_1192135
http://www.adevarul.ro/societate/vedete/Take_That-cele_mai_mari_vanzari_din_toate_timpurile_pe_Amazon_0_400759951.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu