joi, 6 ianuarie 2011

FIFA 2011


FIFA 2011 (FIFA 11) va fi lansat de Electronic Arts in toamna anului 2010, urmand sa fie disponibil pentru PC, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PlayStation 2, Nintendo DS si PSP.
FIFA 11 va introduce o noua caracteristica pentru jucatori, denumita Personality+. Aceasta va oferi fiecarui atlet o personalitate proprie, peste 36 de atribute si 57 de caracteristici fiind stocate pentru fiecare fotbalist. Pentru realizarea Personality+, dezvoltatorii FIFA 11 vor folosi peste 1700 de persoane pentru strangerea de date. Astfel, Kaka se va evidentia prin pasele date, pe cand Andres Iniesta va fi un as al driblingului.
FIFA 11 va mai introduce si sistemul Pro Passing, acuratetea fiind determinata de miscarile jucatorului, de personalitatea si nivelul fotbalistului si de punctul critic in care se afla meciul.
Din punctul meu de vedere FIFA 11 este cu mult mai bun decat cel anterior, in sensul ca este foarte realist. Lansarea FIFA 2011 in Europa va avea loc in luna octombrie a acestui an. Jocul este asteptat cu mare interes avand in vedere ca FIFA 10 a castigat 50 de premii anul acesta la categoria jocuri sport.
Dupa cum s-a putut observa, Fifa 2011 nu mai are sistem de direct ip, asa ca
jucatorii se vad nevoiti sa recurga la diferite tertipuri pentru a juca.
Acest tutorial va va invata cum sa jucati cu prietenii si fara sa aveti jocul
original, insa va recomand sa-l cumparati, deoarece doar asa vom avea liga in
fifa anul viitor, sau in anii urmatori!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu