sâmbătă, 15 ianuarie 2011

Imobiliare Online Vanzari Apartamente , Teren Casa


"Goana dupa casa, primul reality show imobiliar online-ul romanesc, proiect imopedia.ro, a fost timp de trei luni un spectacol interesant. Zece echipe, formate din tineri hotarati sa isi cumpere o locuinta in plina criza economica, au povestit online aventura lor, saptamana de saptamana. De cealalta parte, cititori si specialisti in imobiliare au venit cu oferte, cu comentarii si cu sfaturi." (sursa: http://www.victorkapra.ro/2010/02/15/goana-dupa-casa-online-reality-show-imobiliar/)

Iata alt domeniu care a devenit la moda in lumea comertului electronic: imobiliarele. Da, ne asteptam la anunturi online, ne asteptam la existenta site-urilor companiilor imobiliare, ne asteptam poate si la filmulete pe youtube si...ar trebui sa ne asteptam si la lucruri ingenioase, cum este, dupa parerea mea, acest site, goana dupa casa, care ofera castigatorilor diverse premii (premiul cel mare: dormitor complet mobilat in valoare de 2000 de euro, premii speciale: câte o excursie la munte, alături de încă doi prieteni, la bordul câte unui autoturism marca Audi, premiul bloggerilor: un voucher de 1000 de lei, oferit de MOBEXPERT), destul de consistente si fac sa isi merite efortul si concursul...
Este vorba deci de primul reality-show imobiliar online din România, care s-a desfasurat in perioada 8 octombrie 2009 – 28 ianuarie 2010, sub forma de interviuri video, imagini, si prin prezenta zilnica online a participantilor.

Iata si un exemplu de vanzare online prin intermediul youtube-ului..http://www.youtube.com/watch?v=DIBQffgFto4.

Idei bune de altfel, este ceva nou, ceva ce prinde, ceva ce vinde, pana la urma.

Sursa: http://media.imopedia.ro/goana-dupa-casa/regulament.html
http://www.victorkapra.ro/2010/02/15/goana-dupa-casa-online-reality-show-imobiliar/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu