miercuri, 12 ianuarie 2011

MySpace concediaza aproape jumatate din angajati

Site-ul de socializare MySpace face concedieri masive. MySpace a anuntat, marti, reducerea a 500 de posturi sau 47% din forta de munca, precum si incetarea mai multor parteneriate internationale, in urma repozitionarii retelei ca loc de intalnire pentru iubitorii de evenimente culturale.

"Astazi MySpace anunta o restructurare majora, care va duce la o reducere de 47% a personalului din toate diviziile din intreaga lume si afecteaza aproximativ 500 de persoane", a declarat CEO-ul MySpace, Mike Jones, intr-o declaratie de presa.

Disponibilizarile, "dure, dar necesare, au fost decise pentru a da societatii o directie clara catre o crestere durabila si profitabilitate", a adaugat Jones.

Compania, detinuta de News Corp., facuse si alte disponibilizari in vara cand 30% din angajati au fost concediati.

Sursa: Hotnews.ro

Un comentariu:

  1. Se pare ca nu toate retelele de socializare merg bine, in cazul acesta myspace reducand personalul la jumatate, dorindu-se o reorientare pe piata si poate o revenire a acestei retele care a fost printre primele aparute sau poate usor usor myspace se indreapta spre faliment, ceea ce ar fi o premiera in acest domeniu, insemnand ca oamenii devin din ce in ce mai pretentiosi cand vine vorba de socializare, astfel ca trebuie sa fii mereu cu un pas inaintea acestora, sa le anticipezi nevoile, pentru a putea recupera ce pierdut myspace, adica personalul si imaginea in sine a companiei care dupa aceste disponibilizari are si mai multe de suferit in opinia mea.

    RăspundețiȘtergere