miercuri, 20 iunie 2012

Dispozitive portabile pentru sportivi



         Pentru a obţine performanţă într-un sport e nevoie de talent şi muncă în primul rând, dar nu în ultimul rând echipamentul sportivului. 
De exemplu, acum câteva săptămâni, Messi se plângea că nu-i plac noile tricouri, că absorb prea multă apă. Mii de teste s-au făcut şi asupra încăltămintei. Sunt mici detalii dar foarte importante şi de cele mai multe ori ele fac diferenţa.
         Iată câteva dispositive portabile concepute pentru sportive:

 Nike+iPod Sport Kit este un dispozitiv pentru sportivi şi alergători. Pachetul conţine o pereche de adidaşi Nike şi un iPod ce înregistrează date legate de distanţa alergată, frecvenţa paşilor , folosind  senzorul încorporat în talpa adidaşilor. Preţ: aproximativ 29 de dolari.

Wav Wireless mp3 player este un dispozitiv foarte util pentru înotători. Este un mp3 player rezistent la apă, de unde şi numele „wav”.  Preţul undeva în jur de 5 dolari.

Sport Phone este un telefon flexibil sub formă de brăţară care se foloseşte de energia cinetică a corpului pentru a se încărca. Are funcţii precum cronometru şi senzor de mişcare şi este rezistent la apă. Preţul acestui produs este de 300 de dolari.
Beat este o jachetă din electro-textile ce previne transpiraţia utilizatorului. Este încorporată cu un mp3 player şi un ceas cu alarmă şi costă 89 de dolari.

Straphand Pedometer este un dispozitiv care include Nike Sport Band. Pedometrul este un dispozitiv care înregistrează numărul de paşi făcuţi, folosindu-se de senzori de mişcare şi acesta se conectează la PC prin usb. Acest mic aparat costă doar 20 de cenţi.

Mp3 player Creative este un mp3 player pentru ciclişti care îmbunătăţeşte câmpul vizual şi siguranţa acestora, folosind LED-uri care indică intenţiile de circulaţie ale ciclistului. Preţul este de 249 de dolari.

Mark of Fitness Exercise Monitor este un dispozitiv care se ataşează pe mână şi măsoară ritmul inimii. Include şi un pedometru şi costă 59 de dolari.

Philips Fluid Smartphone este un telefon flexibil de la Philips care poate fi purtat ca brăţară. Are ecran OLED touch screen şi costă 499 de dolari.

Samsung Bracelet Cell Phone este un alt telefon mobil de tip brăţară, rezistent la impact. Are ecran OLED Touch Screen şi evaporă transpiraţia mâinii rapid. Este faimos pentru electronica flexibilă pe care o are şi costă 275 de dolari.

Mai multe dispozitive, în genul celor prezentate, se găsesc pe  www.designbuzz.com



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu