miercuri, 26 ianuarie 2011

HP si Rossignol realizeaza notebook-uri cu stil



HP a anuntat lansarea a doua notebook-uri, editie limitata, realizate impreuna cu Rossignol, marca axata pe stilul de viata montan special creata pentru fanii sporturilor de iarna. Aceste produse fac parte dintr-o exerienta de design complexa si au fost create pentru cei care doresc distractii nelimitate. Editia de notebook-uri Pavilion dv6 Rossignol ofera doua modele: Attraxion VIII Echo pentru femei si Freeride S7 pentru barbati, schiuri Rossignol si accesorii menite sa creeze cea mai noua si eleganta tehnologie pentru fanaticii stilului de viata montan. Fiecare notebook vine cu un continut exclusiv si husa asortata.


Materialele de inalta calitate creeaza un look simplu, curat care se potriveste perfect persoanelor preocupate cu stil. Notebook-urile HP Pavilion dv6 Rossignol pot fi personalizate si prin internediul unei serii exclusive de wallpaper-uri create de Rossignol.


Noile notebook-uri fac posibile crearea si partajarea cu usurinta a unui continut . Acestea sunt prevazute cu Adobe Photoshop Elements si Adobe Premiere Elements care permit utilizatorilor sa faca clipuri video si fotografiile de la ski chiar si mai extraordinare, creand continuturi uimitoare pe care le pot impartasi cu prietenii, etalandu-siabilitatea de schiori prin intermediul retelelor sociale. Fanii sporturilor de iarna isi pot stimula creativitatea pe partii vizionand cu ajutorul ecrnului HD clipuri video cu ski extrem, disponibil exclusiv pe notebook-urile HP Rossignol.


Editia HP Paviliondv6 Rossignol ofera pana la 1TB hard drive si pana la 8 GB DDR3. Notebook-urile contin procesoare Intel pana la Core i5, grafica AMD Radeon si DVD+RW sau player blue ray. Ecranul notebook-urilor are un display luminos de 15,6", cu LED si capabilitati HD, asigurand cea mai buna calitate disponibila in ceea ce priveste vizionarea continutului de orice fel. Camera HP True Vision si microfoanele digitale bizonale te ajuta sa ramai conectat chiar si cand esti pe partie. Notebook-ul ofera si trei sloturi USB 2.0, 1 port HDMI, 1 port VGA, 5 card reader, mufa pentru casti stereo si microfon, boxe Altec Lansing cu sistem avansat audio Dolby.





Pret si disponibilitate


Editia Pavilion dv6 Rossignol va fi disponibila de la mijlocul lunii ianuarie 2011, incepand de la 699 euro.


Vizitati www.hp.com/eur/rossignol pentru mai multe informatii.





Sunt foarte multi oameni care sunt foarte prinsi de acest stil de viata in care sportul este in prim-plan, este un lucru util acest nou model de notebook. Este interesant sa ai cu tine in fiecare moment un notebook cu care sa poti sorprinde fiecare detaliu ce se petrce exact acolo pe partie, in toiul actiunii. Sunt sigur ca acest nou model lansat de cei de la HP in colaborare cu Rossignol, se va bucura de un real succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu