joi, 27 ianuarie 2011

Microsoft vs Apple


​ Microsoft face demersuri pentru a-i impidica pe cei de la Apple sa faca din termenul App Store, marca inregistrata in SUA, scrie BBC, citand reprezentanti ai Microsoft. Compania a depus documente oficiale in care spune ca "app store" este un termen generic pentru un magazin de aplicatii si orice companie ar trebui sa aiba dreptul sa il foloseasca fara teama ca vor urma represalii de la Apple.

Încercarea Microsoft de a bloca Apple, arătă o disperare a gigantului american, în încercarea de a opri dezvoltarea Apple şi implicit I-Phone prin orice mijloace.

Microsoft a încercat diverse strategii pentru a rivaliza cu produsul I-Phone. După ce a încercat realizarea unui produs propriu, Windows Phone 7, fără un succes foarte mare, Microsoft şi-a vândut serviciile unor producători mari de telefoane mobile precum Samsung sau HTC.

În continuare se pare că Microsoft va muta lupta în orice domeniu, fie ca acesta este inclusiv cel juridic. Prin aceasta dispută, Microsoft arată ca nu este dispus sa renunţe în lupta cu I-Phone şi cu siguranţă că ajutorul dat de producători precum Samsung sau LG va permite Microsoft să ofere o serie de produse care să devină competitori adevăraţi pentru Apple I-Phone.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu