joi, 27 ianuarie 2011

Un Mouse Revoluţionar: Microsoft Arc Touch


Fiind posesor al unui alt mouse produs de Microsoft, pot afirma că sunt mulţumit de apariţia unui nou model inovator care cu siguranţă va avea un impact important asupra pieţei de profil. Consider că ergonometria a fost folosită ca şi concept foarte mult în ceea ce priveşte tastatura şi prea puţin în ceea ce priveşte utilitatea unui mouse.

Noul gadget de la Microsoft oferă însă un confort în utilizare deosebit şi mă bucură preocuparea Microsoft pentru acest lucru. În rivalitatea lor cu Apple, Microsoft poate puncta dacă va înţelege să se folosească de ergonometrie şi în producţia altor gadgeturi cum ar fi notebookuri sau smartphones. Spun acest lucru tocmai pentru că atât Apple I-Phone cât şi Apple I-Pad suferă din acest punct de vedere, comfortul şi controlul asupra dispozitivelor fiind deficitare.

În concluzie, un produs interesant de la Microsoft, ale cărui caracteristici ar trebui urmărite şi de către companiile rivale, pentru că se anunţă inovatoare şi utile în tot ceea ce înseamnă performanţa şi comfortul unui mouse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu