joi, 22 decembrie 2011

Comert online

Sportsdirect.com


Înfiinţată în 1982, Sport Direct International din Marea Britanie este comerciantul numărul unu în sport.

SportsDirect.com are peste 470 de magazine, Sports World, Field & Trek, Sport Hargreaves, Gilesports și Donnay international, magazine în Irlanda, Belgia, Olanda, Slovenia și Ungaria. Aceasta împreuna cu un program de expansiune în curs de desfașurare. Astfel SportsDirect.com ramane retailer-ul numarul unu in Marea Britanie.

Grupul de magazine din Marea Britanie (altele decât Field & Trek) furnizează o gamă de articole sportive și echipamente de agrement , îmbrăcăminte ,încălțăminte și accesorii în conformitatea cu un mix de branduri cum ar fi Dunlop,Slazenger și Lonsdale.Autorizat în mărci precum Umbro și alte branduri cunoscute cum ar fi Adidas,Nike , Reebok și Puma.Diferențierea dintre magazinele deținute de Grup și concurenții săi,atât prin gama de produse cât și prin preturile competitive.

Field & Trek își desfășoară activitatea în Marea Britanie printr-o gamă largă de echipamente de camping,îmbracăminte și încălțăminte impermeabilă,inclusiv cele mai importante branduri cum ar fi Berghaus,Merrell și Salomon.

Sports Direct are o strategie cu două direcţii de exploatare a brand-ului, care constă în distribuirea de produse sub marcile grupului şi licentierea în mărci prin intermediul operaţiunilor sale en-gros şi acordare de licenţe Brands Group într-o gamă largă de categorii de produse şi teritoriilor .

Grupul are interese mari în afara Marii Britanii şi este intotdeauna interesat de oportunitățile de extindere .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu