joi, 22 decembrie 2011

Surse de venit pentru comert online


Topul milionarilor online sub 30 ani

Am gasit un articol foarte interesant, si anume topul milionarilor online sub 30 ani, cred ca acest articol este motivant si pentru noi pentru ca mai avem timp sa ne prezentam si noi pe acesta lista :-).  
In contiunare vreau sa prezint acest top in ordine crescatoare a averii  si sa prezint si website-ul prin care s-au imbogatit.
20. Jay Westerdal – La varsta de 29 ani avea deja o avere estimata la 5milioane$ pe care a a dunat datorita site-ului domaintools.com. Acest site are cea mai completa colectie de inregistrari din lume. De exemplu daca suntem proprietarii unui blog sau site si vrem ca el sa fie reprezentat in motoarele de cautare putem sa accesam domaintools.com pentru a afla cate domenii sunt gazduite pe acelasi IP.

19. Jermaine Griggs – a fost clasata in lista tot cu o avere de 5mil$ la varsta de 23 ani pentru site-ul hearandplay.com. Acest site te ajuta sa iei lectii de pian, orga, chitara, tobe sau orice alte instrumente dupa auz. Trebuie sa faci inregistrarea pe site si prin mail primesti un video care te ajuta sa te joci pe orice intrument in functie de nivelul de instruire.



18. David Hauser & Siamak Taghaddos – La o varsta de 24 ani cei doi aveau deja o avere de 8mil$ datorita Grasshopper. Siteul grasshopper.com este un sistem de telefonie gestionat online, destinat pentru companii. Aceasta aplicatie include numere gratuite si locale, felicitari personalizate, extensii multiple pentru angajati, redirectionarea apelurilor catre orice telefon, voicemail. Pentru utilizarea acestui aplicatie nu este necesar un hardware si nu trebuie instalat software-uri.

17. Fredrik Neij – Pentru siteul thepiratebay.org s-a clasat pe locul 17, avand o avare de 10mil$ la o varsta de 28 ani. Site-ul thepiratebay.org este cea mai mare pagina de torrent, insa dupa cum se stie aceste portale nu sunt ilegale deoarece nu are continut ilegal, numai imparte fisierele cu informatiile.


16. Catherine si David Cook – aveau numai 17, respectiv 19 ani cand aveau o avere de 10mil$ pentru My Yaer Book.  Myyaerbook.com este o pagina de socializare unde poti face noi prieteni si sa joci, are peste 20mil de utilizatori.

15. Markus Frind – Si el a strans o avere de 10mil$ la varsta de 29 ani datorita Plety of Fish. Cu ajutorul pof.com pot sa ai o intalnire online, foloseste un sistem special de selectare.



14. Rishi Kacker si Matt Pauker – La vasrta de 24 ani au strans 12mil$ din Voltage. Voltage.com ofera serviciide protectie a datelor, furnizeaza date centrate criptate si solutii cheie pentru a combate amenintarile de securitate.



13. Tom Fulp – prin infiintarea  Newgrounds a castigat o avere de 15mil$ cand avea 29 ani. Pe newgrounds.com gasesti o gama lagrga jocuri flash si aici s-a nascut animatia Alien Hominid.




12. Aodhan Cullen – pentru website-ul Stat Counter numai la 24 ani a avut o avere de 18mil$. Cu ajutorul statcounter.com poti sa faci statistici despre vizitatorilor paginii dupa mai multe criterii.




11. Ryan Block – Engadget a adus 20mil$ pentru el, cand avea 25 ani. Acesta este un magazin online care cupreinde gadget-uri nou si produse electronice de larg consum, poate fi acesat pe engadget.com.
          

  Data viitoare o sa prezint cealalta parte a listei, cu primii zece oamen care au strans avere de milioane cu ajutorul intenetului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu