joi, 24 noiembrie 2011

Strategii si tehnici de promovare online folosite in domeniul serviciilor recreative de parasutism

Long story short cum zice americanul, ca sa iau in serios activitatea la acest curs am ales sa va captez atentia cu minunatul meu talent la scris articole pe blog, dificila treaba !  Sa incepem...

O sa incerc sa va povestesc in articolul de fata si cele ce urmeaza despre strategiile si tehnicile de promovare online folosite de cei de la Scoala de parasutism Tnt Brothers.
Ca majoritatea firmelor din zilele nostre, care sunt administrate de catre personal angajat tanar sau cel putin perspicace, si aceasta firma nu are curajul sa ignore beneficiile marketingului online. Asadar si ei incearca sa isi promoveze serviciile recreative de parasutism oferite pe piata prin:
- site-ul de prezentare (http://www.tnt-brothers.ro/);
- pagina de socializare de pe site-ul Facebook (http://www.facebook.com/tntbrothers);
- binecunoscutul site http://www.youtube.com/;
- metoda noua de ati vinde serviciile online cu ajutorul binefacatoarelor site-uri ca si www.groupon.ro/ www.kuponiada.ro/ www.goldendeals.ro;
- linkuri si/sau bannere;
- emailurilor si newsletter-urilor;
- bloguri ale unor persoane cunoscute si urmarite de catre presa;
- site-ul a diferite emisiuni televizate;
- site-ul http://www.google.ro/ si  a aplicatiilor oferite de acesta;
- chestionare online;
- publicitate online prin PPC sau CPP (PAY PER CLICK sau COST PER CLICK)

O sa prezint si o sa analizez cateva strategii si tehnici de promovare online folosite de aceasta firma in fiecare articol, urmate mai apoi de cateva sugestii referitoare la ce alte mijloace de promovare online ar mai putea introduce ei in tehnicile folosite, pentru a avea mai mult succes. Nu din alt motiv decat acela ca: inca din cele mai vechi timpuri unul din visele marete ale oamenilor a fost sa zboare, au incercat cu tot ceea ce au avut la indemana si le-a permis gandirea din acele timpuri, chiar si cu aripi de ceara, astfel incat in zilele noastre exista asemenea firme care pot indeplini chiar si astfel de vise, cu ajutorul tehnicii de aviatie care a luat amploare in secolul acesta, denumit si secolul "vitezei".









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu