joi, 1 decembrie 2011

Marketing prin e-mail

Inainte de a continua sa deslusim din secretele e-mailingului trebuie sa stim care sunt cele mai bune fisiere prin care se pot obtine adrese de e-mail.
Eu consider ca unul dintre ele este si site-ul la care sunt si eu abonata www. adulmec.ro care are proiecte marete prin dealfever.ro, urbo.ro, urbo.ro pentru mobil, reperjuridic.ro, repercontabil.ro, ataxi.ro, propunand zilnic zeci de oferte pentru toti internautii. Din curiozitate sau din dorinta de a beneficia de aceste oferte, doar prin introducerea adresei de e-mail si a orasului pentru esti interesat de a obtine acele oferete, ai si fost introdus in baza de date a companiei.

Pentru a intelege mai bine, Adulmec.ro este o companie independenta romano-americana specializata in dezvoltarea de solutii complete si profesionale in domeniul internetului. Cel mai complet si simpatic agregator de oferte, Adulmec.ro strange toate ofertele si le grupeaza pe categorii, pentru a le putea gasi cat mai usor. Adulmec.ro este mai mult decat un agregator, oferind reduceri si promotii speciale la produse si servicii pe care la un moment dat ni le dorim.







DealFever.ro este un site cu oferte la produse si servicii dedicate femeilor. In fiecare zi, site-ul ofera reduceri la cele mai dorite branduri, cele mai populare saloane si cele ma exclusiviste servicii.





Urbo este un ghid on-line complet pentru toate firmele din Bucuresti, de la restaurante si cafenele, pana la magazine sau benzinarii. Urbo are capacitatea de a gasi, a arata pe harta si de a povesti parerile altora despre locurile care te intereseaza. Putem considera ca are inclus si un "forum".







  • Urbo.ro pentru mobil depaseste statutul de varianta pentru mobil a website-ului Urbo.ro. Aplicatia aduce functionalitati spectaculoase de care ne putem bucura pentru ca suntem pe mobil: optiunea de check-in si optiunea de a vedea ce firme se afla in perimetrulin care ne aflam. Dezavantajul pe care il poseda este faptul ca Urbo.ro este disponibil doar pentru iPhone si mobilele cu Android, pe care nu si le poate permite oricine.




  • ReperContabil.ro reprezinta o resursa reala de informatii pentru publicul larg. Atat oamenii obisnuiti, cat si profesionistii in contabilitate pot gasi pe acest website informatii valoroase din domeniul contabil, financiar si fiscal alaturi de interpretari ale legilor si articolelor de specialitate.




  • Ataxi.ro este dedicat tuturor celor care apeleaza sau se gandesc sa apeleze la serviciile oferite de companiile de taxi din Romania, punand la dispozitia internautilor informatii pentru a putea face cea mai buna alegere.
Deoarece compania se gandeste si la viitor, Reperjuridic.ro este un proiect in derulare, care urmeaza sa fie lansat, avand rolul de a clarifica anumite probleme juridice si de a ajuta in cunoasterea legislatiei in vigoare.
Mergand putin mai departe cu prezentarea Adulmec.ro a creat si "Adulmec Ad Agency-departamentul care isi dedica toate serviciile si ideile dezvoltarii companiilor de marketing on-line, platformele prin care se dezvolta serviciile ofera o acoperire completa oriunde pe internet: retele de publicitate, Google, Mobile (iPhone), jocuri si retele sociale. Adulmec Ad Agency foloseste cei mai buni web-desigeri, acorda atentie personalizata afacerii si ofera preturi competitive pentru obtinerea unor rezultate vizibile.

Aceasta agentie are dezvoltat un portofoliu de:
1. Website-uri de prezentare;
2. Website-uri adaptate pentru i-phone;
3. Campanii AdWords;
4. Campanii SEO

Ceea ce mi s-a parut foarte important a fost oferta si tariful perceput de catre Adulmec Ad Agency prin campaniile AdWords astfel:
-incepand cu 50 euro pe luna se pot obtine:
1. minim 100 de click-uri pe luna pe site-100 de click-uri ale vizitatorilor interesati de produsele si serviciile respectivei afaceri;
2. Monitorizarea permanenta a campaniei de AdWords;
3. Raport lunar (Numarul de click-uri obtinute, Numarul de afisari ale anunturilor, Performanta anunturilor afisate in sectiunea de link-uri sponsorizate de http://www.google.ro/).
Practic Google AdWords ofera un cost per lead/client mai mic decat media traditionala.

In concluzie, aceasta afacere este una foarte profitabila, iar obiectivele si strategiile abordate de catre Adulmec.ro vor fi si eficiente. Orientarea spre mediul de afacerii este foarte bine gandit, mai ales ca au incercat sa se concentreze asupra domeniilor de maxim interes, incercand sa satisfaca cat mai multe cerinte. Daca nu esti prezent pe internet pentru a le oferi consumatorilor ceea ce cauta, acestia vor apela intotdeuna la competitie, deoarece daca website-ul nu este listat printre primele rezultate, se pierde un potential client.
Stiati ca:
- peste 7,4 milioane de oameni acceseaza zilnic site-uri din Romania in cautare de noi informatii si produse;
- 91% dintre cei care cauta pe internet nu vad cea de-a doua pagina de rezultate (sursa: Hotnews. ro, studiul ''Intrenetului si comportamentului utilizatorului roman" realizat de eResearch).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu