joi, 1 decembrie 2011

Sursede venit pentru comertul electronic

Bursa de reclama



Cautand pe net despre castiguri obtinute din publicitate online am gasit site-ul www.bursadereclama.ro. Acest site a fost conceputa pentru a facilita fixarea pretului pe piata publicitatii online pe baza cererii si ofertei.  Operată de SC TradeAds Interactive SRL este o platformă on-line de intermediere intre publisheri (detinatorii de site-uri) si clientii de publicitate on-line (advertiseri sau agentii). Cei de la firma afirma ca avantajele folosirea acestui site reprezinta faptul ca pentru advertiseri publicitatea online are cel mai bun pret fixat pe piata si garanteaza mai multa transparenta si control asupra campaniilor si o mai buna targetare a publicilui tinta. Ca si avantaje in randul publisherii este garantarea celui mai bun pret oferit pe piata si un management mai eficient al spatiilor publicitare

Ca advertiser ai posibilitatea de a crea campanii de publicitate online pe site-urile partenere al companiei. Sistemul de publicitate online este complet automatizat si nu trebuie sa astepti oferte de pret si nici sa negociezi. Iti poti face publicitate online pornind de la 0,5 euro/mia de afisari sau 0.05 euro/click, firma practica cele mai mici preturi de pe piata, zic cei de la firma.
Dupa ce ai deschis un cont si ai creat o campanie pot sa ai acces la statistici în timp real despre performanta campaniilor si poti ajusta setarile pe parcurs, astfel incât sa obtii cele mai bune rezultate. Iti stabilesti singur bugetul campaniei de publicitate online si pretul maxim pe click sau mia de afisari pe care esti dispus sa-l platesti. Algoritmii avansati folositi de Bursa de Reclama îti asigura cel mai bun pret pentru fiecare reclama afisata.

Daca ai un site si vrei sa castigi bani online din reclamele afisate pe site-ul trebuie sa te inscrii pe pagina bursadereclama.ro si pot sa ai acces la cele mei importante campanii de publicitate online TradeAd are ca parteneri sute de advertiseri: de la IMM-uri, site-uri de comert electronic, la cele mai importante agentii media din Romania si companii multinationale.
Cei de la bursa isi selecteaza campaniile de publicitate online cu cel mai bun pret disponibile in fiecare moment si te asigura ca, daca exista cerere, nu vei ramane cu spatii nevandute. Sistemul de publicitate online este complet automatizat. Ai statistici în timp real privind numarul de reclame afisate, numarul de clickuri si veniturile obtinute. Nu trebuie sa pierzi timp cu negocieri, implementarea si monitorizarea campaniilor, semnarea contractelor si facturari. 
           
Publisherilor au fost introdus si o moneda virtuala pe care pot folosi in cadrul sistemului Banner Exchange. Moneda se numeste Euronet, a carui pret de vanzare este de 0,038 euro, iar pretul de cumparare este de 0,032 euro. Cu ajutorul monendei publisherii pot sa fac schimb de afisari, astfel publisherii pot promova reciproc zonele de reclama si obtin un trafic mai bun pe siteul detinut.

            Intre clientii firmei se numara Orange, Vodafone, Cosmote, Romtelecom, Skoda, Peugeot, Mazda, Citroen, BCR, RBS, Domo, Raiffeinsen, precum si multe altele. In data de 01.12.2011 numarul zonelor de publicitate a fost de 3.393, pe 1.112 site-uri.
            In cadrul acestui articol am incercat sa prezint siteul companiei TreAd Interactiv, dar mai sunt multe alte lucruri interesante pe care puteti afla accesund siteul companiei, www.bursadereclama.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu