joi, 12 ianuarie 2012

Comert online

MAGAZINE OKAZII

Pentru a veni în sprijinul celor care doreau să deschidă un business online, Okazii.ro a lansat platforma Magazine.Okazii.ro, adresată celor care doreau să treacă la următorul nivel şi să devină vânzători profesionişti pe Internet.

Este ieftin să deschizi un magazin online – oricine poate încerca, însă e mai dificil să ai performanţă fără experienţă în e-commerce şi o echipă profesionistă în spate. Vânzătorii care aleg platforma de magazine online de la Okazii.ro au la dispoziţie cea mai mare piaţă de desfacere din România, peste 2 milioane de potenţiali cumpărători lunar, expunere pe site-uri mari din .ro, plata cu cardul, tool-uri de marketing şi asistenţă profesionistă – toate cu costuri modice. Mare parte din posesorii de magazine online din România care colaborează cu Okazii.ro sunt mai mult decât mulţumiţi de rezultatele înregistrate.

Printre avantajele majore ale magazinelor Okazii.ro se număra:
- Unelte de design şi personalizare magazin
- Management de listare rapid
- Posibilităţi de promovare articole atât în cadrul magazinului cât şi pe Okazii.ro
- Instrumente puternice de marketing: reduceri, cross-promotion, email marketing
- Categorii speciale individualizate

Magazinul Okazii reprezintă o destinaţie atractivă de shopping, unde cumpărătorii pot afla mai multe despre tine, produsele tale şi politica ta. Această secţiune specială, care propune o cale simplă, rapidă şi eficientă de optimizare a afacerii pe Internet, este dedicată mai ales vânzătorilor ce desfăşoară o activitate intensă prin intermediul site-ului, care au rezultate remarcabile şi o experienţă relevantă în vânzări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu