joi, 12 ianuarie 2012

Surse de venit pentru comert online



In acest articol o sa prezint cealata parte a listei cu top 20 de milionari online sub 30 ani:

10. Kevin Rose – datorita siteululi digg.com a strans o avere de 31 milioane$, la 30 ani. Digg.com este un site unde poti sa gasesti si sa postezi articole de oriunde de pe web, de la cel mai mare destinatii on-line la bloguri.




9. Sean Belnick – are o avere de 42 milioane $, la doar 20 ani, pentru ca detine site-ul bizchair.com. De pe acest site poti sa faci comenzi pentru scaune la birouri, mobile pentru locuinta, pentru birou, pentru restaurant, scoala, biserica si pentru diferite evenimente la preturi avantajoase.



8. Jake Nickell – la 28 ani avea o avere de 50 milioane $ pentru threadless.com. aceasta companie ofera servicii de imprimare pe imbracaminte sau pe orice material(husa de laptop, telefon etc.) imagini selectat de catre client.







7. Alexander Levin – pentru WordPress la numai 28 ani avea o avere de 57milioane$. Wordpress.com a avut mare succes de la inceput si a devenit cel mai utilizat si popular blog tool.






6. John Vechey – a strans o avere de 60milioane $ datorita PopCap Game. Compania este creatorul jocurilor de exemplu: Bejeweled, Zuma, Peggle, Plants vs Zombies. Compania ofera jocuri compatibile cu orice(pc, mac, iPhone, iPad, nintendo, xbox, facebook)


5. Angelo Sotira – la doar 26 ani avea deja 75milionane $ datorita Deviant ART. Devianart.com a fost creat pentru a inspira, a distra si sa imputernieasca artistii. Este o platforma care permite artistilor si nu numai expunerea, de a promova si de a impartasi lucrarile lor pe site.




4. Chad Hurley – dupa succesul youtube la 30 ani avea deja 85 milioane $. Nu cred ca trebuie sa prezint acest site, cred ca folosim toti zilnic cel mai mare site de video.





3. Blake Ross si David Hewitt – aveau doar 22 ani si deja au strans 120 milioane $ pentru Mozilla.




2. Andrew Gower – pentru Runescape a primit 650 milioane$ la 28 ani. Runescape.com este cel mai mare joc de fantezie online, cu peste 175 milioane de utilizatori inregistrati.








1. Mark Zuckerberg – la 23 ani are 700 milioane$ datorita Facebook, siteul este cea mai mare si polare site de socializare la ora actuala, cred ca toate lumea stie despre facebook, chiar daca nu are cont.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu