joi, 12 ianuarie 2012

Concurenții

Sportsdirect



Compania este cel mai mare retailer din Marea Britanie printr-o serie de filiale de retail și marci de echipamente sportive. Astfel are o concurență puternică din partea unor marci cu prestigiu precum adidas,nike și puma.


Adidas AG este un producător german de îmbrăcăminte sport şi compania mamă a grupului Adidas, care constă din compania sport Reebok, TaylorMade-Adidas companie de golf (inclusiv Ashworth ) şi Rockport . În afară de încălţăminte sport, compania produce, de asemenea, alte produse, cum ar fi pungi, tricouri, ceasuri, ochelari,de sport şi alte haine legate de companie. Este cel mai mare producător din Europa şi al doilea producător-cel mai mare sport din lume, Nike fiind cel mai mare. Adidas şi Major League Soccer (MLS), a anunţat un acord de sponsorizare de 8 ani în luna august 2010, care va continua să facă Adidas sponsorul oficial atletic si furnizor de produse licenţiate pentru liga, şi să lucreze împreună pentru a extinde liga de dezvoltare pentru MLS, prin 2018.

Nike, Inc este un furnizor de echipamente de sport important. . Acesta este principalul furnizor mondial de pantofi sport , îmbrăcăminte şi un important producător de echipamente sportive.
Nike produce o gama largă de echipamente sportive, ei au în prezent, de asemenea, pantofi, tricouri, pantaloni scurţi, , etc pentru o gamă largă de sporturi, inclusiv atletism, baseball, hochei pe gheaţă , tenis, fotbal,lacrosse baschet și cricket. Cele mai recente adăugiri la linia lor sunt Nike 6.0, Nike Nyx, şi Nike SB pantofi, concepute pentru skateboarding.


Puma SE, oficial sub marca PUMA, este o importantă companie germană multinaționala care produce, pantofi sport , încălţăminte stilului de viaţă şi alte sporturi. Puma este principalul producator de pantofi de conducere ,sunt producători atât pentru Formula One şi NASCAR în special Parteneriatul lor cu Ferrari , Ducati si BMW pentru a face Puma-Ferrari, Puma-Puma Ducati şi-BMW pantofi care, de asemenea, a contribuit la acest succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu