joi, 8 decembrie 2011

Pop-up art 4 (BurstMedia)



BurstMedia

BurstMedia, este o companie de publicitate online. Înfințată în 1995, a fost una dintre primele companii de publicitate online din lume. Văzând oportunitățile pe care le poate oferii comerțul electronic și fenomenul mass-media pe internet au pornit afacerea ca reprezentanți ai unui grup de aproximativ 50 de site-uri independente, ajungând ca în zilele noastre să colaboreze cu mii de site-uri din intreaga lume.
Colaborarea cu site-urile independente, susțin cei de la BurstMedia, este cea care le-a adus succesul. O astfel de colaborare le-a permis acestora să gestioneze foarte bine contractele de colaborare având posibilitatea să îi împartă pe colaboratori în funcție de regiune, piața pe care își desfășoară activitatea, performanțele site-ului (numarul de vizitatori), etc.  Iar cu o astfel de bază de web-siteuri BurstMedia distribuie materialele publicitare de la colaboratorii ce au inclus în campania lor de promovare și o strategie de publicitate online, către site-urile gazdă ( numite și PUBLISHER ). Distribuția acestor reclame pe un site gazdă se realizează doar dacă există o legătură relevantă între materialul publicitar și conținutul site-ului.
            De exemplu reclama unui magazin de îmbrăcăminte pentru copii va fi publicat pe un blogg sau forum dedicat proaspetelor mămici.
Printre brandurile de renume ce au apelat deja la BurstMedia putem amintii:
·         Volkswagen
·         Lloyds
·         Toyota
·         Ford
·         BT Broadband
·         Hewlett Packard
·         Marks & Spencer
·         Cross Country Trains
·         Haven Holidays
·         Kodak

Cum ajung să colaborez cu BurstMedia?
1)    În cazul în care dorim să demarăm o campanie de promovare online, este destul de simplu. Se acceseză site-ul BurstMedia www.burstmedia.com se acceseză meniul publisher/apply. Acolo se va descoperi un formular ce trbuie completat și un buton care ne va redirecționa către un contact us. Nu trebuie completat formularul ci trebuie să mergem la contact us. Acolo vom descoperi un alt formular. În acel formular alegem varianta Ad Sales și completăm formularul. După această etapă vom fi contactați de un reprezentant BurstMedia, pentru a stabilii toate detaliile.

2)    În cazul în care dorim ca site-ul nostru să devină un site gazdă lucrurile, în linii mari sunt la fel de simple. În meniul publisher/apply de pe site-ul BurstMedia se completează formularul respectiv, iar după acest pas vom fi contactați în legătură cu ce se va posta pe pagina noastră web și modalitatea de plată. Am spus linii mari deoarece după aplicarea ca Publisher, compania BurstMedia va face anumite verificări, înainte ca un contract de colaborare să fie demarat.
Pentru ca să putem începe colaborarea cu BurstMedia trebuie să îndeplinim câteva condiții: pagina noastră web să nu fie în colaborare cu alte firme concurente ale BurstMedia, să nu fie semnalate probleme de genul furturilor de informații, etc și cel mai important pagina web să aibă un trafic destul de mare ( de aproximativ 50000 vizitatori lunari) .


            În opinia mea dacă îndeplinim toate condițiile de colaborare cu o astfel de firmă nu văd care ar fi motivul să nu începem imediat colaborarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu