miercuri, 9 februarie 2011

Serialul Familia Flintstone a împlinit 50 de ani de difuzare

Desenele animate sunt cel mai minunat lucru care a putut fi inventat pana in prezent. Imi plac foarte mult toate animatiile, mai ales Familia Flintstone. Este un desen care a dainuit in timp si nu poate fi egalat sau comparat cu nici unul de pana acum.
Desenele prezinta peripetiile unei familii "moderne" din epoca de piatra, care imita la indigo societatea americana a deceniului 1961-1970. Totul pare a fi facut din piatra, pana si numele protagonistilor care fac referire la pietre si roci.
Serialul Familia Flintstone a împlinit 50 de ani de difuzare
Eu cred ca acesta este un serial animat care poate fi urmarit de toata familia. De-a lungul timpului animatia a devenit sursa de inspiratie si pentru mai multe filme cu Familia Flintstone.
Acesta este un adevarat desen animat, care poate fi luat ca exemplu pentru cei mici, nu sa li se dea voie sa vizioneze toate facaturile din zilele noastre. Pe langa faptul ca "desenele" din prezent sunt pline de violenta si nu au nici o logica mai sunt si urat regizate si desenate. Personajele nu au forme rotunjite, poate chiar comice.
Eu voi ramane in continuare un fan fidel al Familiei Flintstone si a tuturor desenelor facute de Walt Disney.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu