miercuri, 9 februarie 2011

Site-ul care te provoacă să nu faci nimic pentru două minute

Acest site inventat de un student, pe nume Alex Tew, este special făcut pentru a relaxa vizitatorii 2 minute. Site-un are pe fundal o imagine cu un apus , pe fundal muzică ambientală, iar în centrul ecranului un cronometru. Vizitatorii trebuie să stea nemişcaţi şi fără să vorbească, timp de 2 minute. Dacă acest lucru nu se întâmplă, pe monitor va apărea un mesaj de eroare şi cronometrul va porni din nou.
Alex Tew a primit premiul de "Cel mai enervant om de pe Internet". Parerea mea este că acest site nu este o idee foarte buna, mai ales pentru cei care se plictisesc repede sau nu au răbdare.
Cine intră pe acest site dacă ştie despre ce este vorba?Poate va intra să-şi satisfacă curiozitatea însă nu cred că peste câteva zile îşi va mai aminti de el. Consider că dacă vreau să mă relaxez, în nici un caz nu mă gândesc la acest site.
Internetul este făcut pentru a se transmite informaţii şi totodata pentru a te relaxa pe diferite site+uri, dar consider că aceasta nu este o metodă întocmai reuşită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu