marți, 8 februarie 2011

Yahoo! Lansează Yahoo! Safely WorldWide

Yahoo! pune preț pe siguranța în materie de internet și pe informarea oamenilor cu privire la aceasta. Tocmai de aceea, s-a gândit să lanseze Yahoo! Safely WorldWide care are ca scop oferirea oamenilor din peste 26 de țări în 14 limbi diferite sfaturi despre cum să facă alegeri bune pe internet.

Această resursă globală are ca scop informarea părinților, educatorilor și tinerilor despre coordonarea reputației digitale și despre evitarea riscurilor care se pot isca pe internet sau pe mobil.

Această acțiune a Yahoo! mi se pare ca fiind o acțiune de responsabilitate socială foarte bine gândită de cei de la Yahoo!. Deoarece în ultimii ani, s-a dezvoltat atât internetul precum și infracțiunile pe internet, această acțiune de informare a părinților, educatorilor și tinerilor care sunt și prescriptori, totodată, despre riscurile pe care le oferă internetul și infracțiunile care se pot comite pe internet este una binevenită și foarte importantă.

Cred că astfel de acțiuni pot fi preluate și de alte companii de talie mare care acționează pe mediul online și ar trebui promovate cât mai mult, pentru a obține un efect cât mai mare de conștientizare a oamenilor asupra pericolelor la care pot fi supuși prin intermediul internetului.


Sursa:

http://www.telecompaper.com/news/yahoo-launches-yahoo-safely-worldwide

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu