miercuri, 9 februarie 2011

10 site-uri care vor deveni un adevarat fenomen in 2011

Traim in era digitala si a vietii agitate, traite intr-un fel pe platoforma online.
Acum 10 ani, internetul era accesibil doar celor care lucrau in domeniu, sau celor care-si permiteau sa plateasca uneltele si conectarea necesara. In schimb, 2011 este deja anul in care aproape oricini are acces la internet, cumpara online, socializeaza online, citeste stirile, face rezervari de bilete online.

Dupa o analiza amanuntita asupra articolului, putem trage concluzia, ca site-urile de succes in 2011 vor fi cele de socializare, bineinteles, cele de streaming audio, cele de cumparaturi sau rezervari online, si bineinteles cele care stimuleaza creeativitatea si ocupa timpul liber intr-un mod util.

Dupa parerea mea, site-uri de genul Quora, Diaspora, Klout, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a socializa online o sa fie din ce in ce mai dese, avand in vedere succesul inregustrat de alte site-uri de genul Facebook sau Twitter. Totusi, pentru a detrona aceste site-uri de socializare, dezvoltatorii noilor site-uri trebuie sa vina cu inovatii si noutati.

De asemenea, de mare succes o sa fie si site-urile care ofera publicitate online intr-un mod inovativ, atat prin alinierea cu retele sociale, cat si prin cumularea de diverse tool-uri publicitare pe platforma online.

Un alt site care capteaza atentie si se anunta un succes, este Forsquare. Acest site a dezvoltat si o aplicatie pentru telefon, si este foarte util, deoarece ofera posibilitatea efectiva de a arata prietenilor unde sunteti localizati la momentul respectiv, dar ofera si posibilitatea localizarii prietenilor, si schimbarea de opinii precum si aratarea diverselor locatii pe harta de genul: magazine, restaurate, hoteluri, etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu