miercuri, 9 februarie 2011

Copiii rusi, educati prin intermediul desenelor animate

Desenele animate sunt ceva ce ii atrage pe copii inca de cand au aparut pana in prezent.
As putea spune ca educarea prin intermediul desenelor animate este o tehnica interesanta, dar nu si agreata de toata lumea.
Ce reiese din acest articoleste faptul ca copiii vor fi "bombardati" cu mesaje pe care ei nu sunt inca pregatiti sa le inteleaga. Iar parintii pe buna dreptate nu sunt de accord cu aceasta tehnica, deoarece ar considera probabil ca au tot timpul langa ei un mic informator.
Copiii ruşi, educaţi prin intermediul desenelor animate/ foto simbol Northfoto
Probabil ca si cei care au luat aceasta decizie sunt satui de anunturi false. Totusi nu ar avea nimic de castigat de pe urma acestei decizii, iar singurii care vor avea de pierdut in acest caz sunt parintii. Minorii nu raspund in fata legii.
Copiii trebuie lasati sa-si traiasca copilaria linistiti, sa se joace, sa-si faca prieteni si sa vizioneze si desene animate, dar nu de orice fel...acele desene cu care am crescut si noi (ex: Tom & Jerry), care vor avea un impact pozitiv asupra imaginatiei micutilor si ii va duce intr-o lume de vis. Acolo ar trebui sa traim toti: intr-o lume de vis, nu sa fim treziti la realitatea cruda din fiecare zi si de la o varsta atat de frageda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu