marți, 8 februarie 2011

Ultima bătălie dintre on-line şi DVD-uri

Dvd-uri? Se mai vand? Aceasta ar fi reactia unui tanar in ziua de azi. Toata lumea descarca de pe internet. Dar pana si asta se pare ca a devenit demodat. Acum ne uitam on-line. Economie de resurse din toate punctele de vedere. Mai intai nu am mai dat banii pe dvd-uri dar plateam macar blank-urile. Acum si mai putin, ne uitam on-line. Chiar daca platim o suma modica unui site ce ofera astfel de servicii tot iesim mai bine. In ziua de azi vedem filmele ininte sa fie lansate in tara noastra. Asadar cinematografele nu mai au nici o sansa, dvd-urile poate mai supravietuiesc putin in randul generatiei mai mature care refuza sa inca sa procedeze asa, considerand ca fura. Dar si randurile acestora se subtiaza pe zi ce trece deoarece bugetele nu le permit sa achizitioneza dvd-uri originale. Au mai aparut in lanturile de supermarketuri si hipermarketuri variante mai iefine, filme mai vechi de o calitate a imaginii foarte proasta asadar de ce sa dai bani pe ceva prost cand poti lua gratis la o calitate superioara?

Un nou trend in randul tinerilor il reprezinta serialele tv de toate genurile. Asadar torrenturile si site-urile de profil sunt la mare cautare. Multi dintre noi le folosesc fara macar sa isi dea seama ca este tot o modalitate de furt de fapt si fara macar sa ne intrebam daca activitatea acestora este legala. Dar ce mai conteaza atata timp cat ne ocupam timpul liber cu lucruri placute atat de simplu.

Aceste site-ri daca nu fac bani cu utilizatorii(prim plata de abonamente) fac bani oricum din vanzare de publicitate si asta nu poate decat sa incurajeze o astfel de industrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu