miercuri, 9 februarie 2011

HTC

HTC
by Mihai Serbanescu

http://socialmk.wikispaces.com/HTC

Piata jocurilor a fost mereu o piata importanta. Cel mai usor mod de a face bani este sa exploatezi dependentele oamenilor, lucru care explica de ce prostitutia, pornografia, comertul cu alcool si tigari, si comertul ilegal cu droguri produc atat de multi bani. Asa ca de ce sa nu se faca bani si pe industria jocurilor? Oameni stand la calculator ore in sir fara sa faca nimic constructiv nici din punct de vedere economic, nici solcial spiritual, cultural etc. Un exemplu foarte bun este compania Blizzard si jocul World of Warcraft care are muuuuulti posedati care altceva decat sa isi creasca caracterele, sa le mai puna cate un item si sa mai invete cate un skill, pe care sa le foloseasca ulterior intr-un raid nu fac. O generatie moarta, sute de mii de oameni distrusi.
Cresterea inregistrata de HTC este foarte remarcabila, deoarece acum cativa ani era vazuti ca fiind in partea de jos a producatorilor de mobile, erau destul de necompetitivi pe piata din sua care era dominata de Samsung, RiM, Palm etc, iar acum au devenit un jucator important, si produc telefone mobile foarte bune (si eu sunt posesorul unuia si sunt foarte multumit de el), si destul de diferite intre ele.
Si Samsung a avut o crestere masiva, dar brandul Samsung este unul de renume in doemiul electronicelor, iar succesul din industria smartphones nu vine decat ca o continuare logica a ceea cea a inseamnat Samsung de-a lungul anilor.
Sony prin Xperia Play lanseaza un nou concept de telefon mobil, telefonul consola. E o idee care cred ca va prinde foarte tare, atat la adulti cat si la copii, sau poate in special la acestia din urma. Probabil ca si parintii vor fi dispusi sa le cumpere deoarece sa nu mai trebuie sa le ia si telefon si consola si pot lua un singur produs. Sunt foarte curios cum o sa evolueze conceptul mai ales datorita noilor procesoare dual core care se anunta pentru piata smartphone.
Nevoia de conectivitate a crescut enorm piata mobila, o piata care va mai creste si in urmatorii ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu